Op zoek naar hangers voor in de keuken? Denk dan eens aan leren haak hangers om je interieur een nieuwe look te geven, zonder dat het duur hoeft te zijn. Je kunt alle soorten greepjes makkelijk vervangen voor de leren haak variant. Kies de kleur die bij jouw keuken past, met bijbehorende schroefjes in de juiste kleur. Zowel toepasbaar in de keuken als op andere meubelen.

Leren haak hangers als alternatief voor handgrepen

De voordelen van leren haak hangers zijn divers. Je kunt precies de juiste kleur kiezen voor jouw interieur en bovendien geeft het de kamer een originele en warme look. Ze zijn makkelijk te bevestigen en prettig in gebruik. Door het stevige leer gaan de leren haak hangers net zo lang mee als de traditionele handgreep, zelfs bij intensief gebruik. Maar deze hangers zijn toch echt een stuk leuker. Bovendien heb je zo een echt handgemaakt product in huis.

Hangers, lussen en alles daartussen

Naast haak hangers zijn er ook andere varianten te vinden, denk aan lussen, cirkels, strikjes of de platte greep. Het stevige leer zorgt voor goede grip en een prettige omgang voor de vingers. Bij elke keuken passen ze goed, het kleuraanbod is eindeloos. Niet alleen het leer, maar ook de schroefjes waarmee je deze haken bevestigt kun je customizen met keuze uit wel vijf verschillende kleuren schroefjes. De modellen zijn gebaseerd op universele handgreep maten en je kunt ook nog eens kiezen uit vijf verschillende maten. Voor elke kamer zijn ze geschikt. Denk aan de slaapkamerkastjes, woonkamer of keuken maar ook bijvoorbeeld een kinderkamer waar de haakjes intensief gebruikt worden. Je kunt alle modellen zowel horizontaal als verticaal plaatsen en daarmee meteen een unieke look creëren. Voor elk soort interieur is wel een passende leren haak hanger te vinden: ga je voor de rustieke stijl of juist klassiek? Modern of landelijk? Kleurrijk of strak? Voor elke bewoner is er wel een geschikt haakje te vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *