Er zijn vele aanbieders voor nascholing logopedie. Het is belangrijk dat je kiest voor een aanbieder met een ruime ervaring. Deze beschikt over de specialistische kennis en vaardigheden die binnen het vakgebied van logopedie benodigd zijn. Op deze manier weet je zeker dat je nascholing logopedie volgt die ervoor zorgt dat je altijd kwaliteitszorg kan blijven leveren waar je voor staat. Een goede aanbieder van nascholing logopedie volgt de richtlijnen na die zorgen voor een efficiënte werkwijze. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een praktische vertaalslag van de richtlijnen en andere processen zoals een auditproof logopedische diagnose en het opstellen van SMART doelen. Je NVLF richtlijnen naar de praktijk vertalen word je geleerd tijdens de nascholing voor logopedie.

Bijscholing logopedie gericht op SMART doelen

Door gebruik te maken van SMART doelen binnen je logopediepraktijk kan je de kwaliteit van de zorg hoog houden. Daarnaast zijn er nog andere vormen van bijscholing en nascholing, bijvoorbeeld door het leren hoe je de richtlijn TOS vertaalt naar de praktijk. Ook zijn er vele verschillende trainingen en nascholingen te vinden die zich richten op een correctie dossiervorming. In veel gevallen kan je bij een aanbieder van nascholing logopedie ook terecht voor een training kwaliteitstoets logopedie. Deze training zal je nodig hebben om je werkwijze binnen je eigen logopediepraktijk efficiënter te maken.

Gebruik maken van een proefaudit

Als je gebruik maakt van een proefaudit van een aanbieder van nascholing logopedie dan wordt er duidelijk in kaart gebracht waar je aandachts- en verbeterpunten liggen. Op deze manier kan je de kwaliteitstoets met een goed gevolg afleggen. Als logopedist leer je om je werkwijze en de processen die hierbij horen te verbeteren. Dit heeft een positieve uitwerking op de relatie met je cliënten. Een goede aanbieder voor nascholing of bijscholing kan je vaak terugvinden op het internet of door rond te vragen in je zakelijke netwerk. Bij de resultaten van een zoekmachine vind je ook vaak reviews van andere klanten terug en zo kan je een weloverwogen keuze maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *